1. Sportspel Bonus är inte ansvarig för någon handling av någon besökare som använder våra artiklar och recensioner för andra ändamål än bara informativ.

2. Webbplatsen sportspelbonus.com har det enda syftet att bekanta de olika leverantörerna av online-vadslagning, tillhandahålla analys och ge information om de olika företagen som är verksamma inom detta område. Dessutom accepterar den inte heller ansvaret för någon typ av satsning, och det främjar eller organiserar inte någon form av spel eller tävling.

3. sportspelbonus.com är inte en bookmaker, och det accepterar inte registreringar, insättningar, vadslagning eller någon annan interaktion med besökare än för informations- eller reklamändamål. Dessutom har du inte tillgång till konton och kunddata i företag som beskrivs här. Alla kontakter relaterade till spel och kundkonton ska göras direkt med dessa enheter och inte med Sportspelbonus.com.

4. I vissa länder är onlinespel olagligt eller reglerat. Trots att webbplatsen sportspelbonus.com är öppen för besökare från alla svensktalande länder och svenska talande emigranter är det upp till spelaren / spelaren att vara säker på att de är lagligen berättigade att öppna sitt konto och placera spel på nätet i det land där de är fysiskt närvarande vid en viss tidpunkt. Det är inte möjligt att helt ändra eller presentera alla länkar till vadslagningswebbplatser beroende på varje besökares plats. Så det är upp till varje person att se till att en viss aktör accepterar kunder från det land där han är fysiskt belägen och att satsa På det bolaget är det lagligt under det landet som har jurisdiktion.

5. Innehållet på webbplatsen sportspelbonus.com är privat egendom och kan därför inte kopieras, reproduceras eller användas för något annat syfte utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss. Underlåtenhet att följa detta villkor är en överträdelse som kan straffas enligt lag.

6. Informationen om bonusar, kampanjer eller användarvillkor för bookmakare är väsentligen vägledande och har därför inget avtalsvärde. Kampanjerna / bonusarna och respektive belopp varierar beroende på varje land och över tiden måste spelaren informera sig ordentligt på vadslagningsplatsen angående gällande bonusar. Det är varje besökares ansvar att intyga att det uppfyller alla rättsliga krav och att den är bosatt på ett territorium där online-vadhållning inte är förbjudet och vissa företag inte är förbjudna.

7. När du öppnar ett konto och deponerar pengar på vilken spelplats som helst, måste spelaren ta hänsyn till den verkliga möjligheten att förlora del eller hela satsningsbeloppet. Webbplatsen sportspelbonus.com är inte ansvarig för eventuella förluster av spelarna i de rekommenderade bookmakarna. Dessutom är vi inte ansvariga för eventuella fel eller fel som finns på de angivna webbplatserna, detta ansvar är företagets ansvar och kunden måste verifiera alla villkor innan vi accepterar de ursprungliga avtalen eller avtalen.

Kontakta oss!

kontakt@sportspelbonus.com