bet365-logo1

Bet365 Svenska

Bet365 är välkänt för allmänheten och är utan tvekan en av de bästa bookmakarna i världen. Det ger en utmärkt webbplats med perfekt integration mellan sportspel, poker och casino. Bet365-webbplatsen är ett perfekt exempel på hur en webbplats ska vara: användarvänlig, enkel, snabb, med ett klick extrafunktioner och med en topp design.

Bet 365 erbjuder också en bra 1: a insättningsbonus och uppdateras ständigt med regelbundna kampanjer som gör det möjligt för sina spelare att delta i plattformen. Dessutom finns det också ett stort utbud av insättningsmetoder, inklusive Skrill, Paypal, Neteller.

Utöver detta kan spelarna också njuta av en live stream-tjänst och till och med en bra kundtjänst som alltid är tillgänglig för att hjälpa till i alla frågor.

Bet mångfald

Bet365 erbjuder ett stort spelbjudande. Fotboll är uppenbarligen den mest omfattande, inklusive nästan alla ligor i världen och till och med den lägre divisionen. Bortsett från fotboll kan spelare satsa på basket, motorsport, golf, tennis, men också mindre kända sporter som finansiella spel. Vi vill också lyfta fram det exceptionella erbjudandet när det gäller hästkapplöpning, främst på den brittiska marknaden. Dessutom erbjuder plattformen högkvalitativ live-video för alla engelska hästkapplöpning, men alltid med ett minimumsbud på € 0,50.

Live Betting på Bet365

Plattformen erbjuder normalt levande vadslagning på varje fotbolls-, basket- och tennisspel, samt några mindre populära sporter. Live-gränssnittet möjliggör vadslagning och tittar på matcher samtidigt, med dess videointegration i insatslistan.

Bet365 Mobile

Det finns en Bet365-app tillgänglig för iPhone och Android, tillgänglig i respektive App Store och Play Store. För andra enheter, enkelt tillgång till webbplatsen via den mobila webbläsaren och vidarebefordras automatiskt till mobilversionen. Nästan alla traditionella sajt-evenemang är tillgängliga på mobilen, inklusive levande evenemang. Det finns också möjlighet att titta på live streaming av händelser, som fotboll, basket, tennis och hästkapplöpning.

Inlåning och uttag

En av de högsta punkterna på plattformen är det stora valet av betalningsmetoder som är tillgängliga. Du kan använda Paypal, Skrill, kreditkort eller andra val. Utbetalningar behandlas ganska snabbt, mycket bättre än det allmänna genomsnittet av bookmakare.

Kundservice

Kontakt är enkelt - via email eller live chat där alla frågor relaterade till kontot kan lösas. Den hastighet som svaret på e-postmeddelandena är rimligt tillfredsställande och att vården med bettorns tillfredsställelse är konstant. Återigen poängerar bet365 poäng i en av de aspekter som värderas av spelarna.

 

 

Registrera dig här på Bet365

Bet365 hemsida

bet365-homepage

Bet365 - live vadslagning

bet365 live-bet